SFO - den trygge løsning for jeres børn

Vi har naturligvis SFO på begge skoler. I Janderup hedder den Papegøjehuset og Blåvanshuks Skoles hedder Miniklubben.

Blåvandshuk_Skole_019

Hverdagen i SFO

Børnenes hverdag er ofte meget struktureret og til tider travl, derfor forsøger vi, i SFO'en, at give børnene et frirum i hverdagen med tryghed, nærvær og plads til at tage udgangspunkt i børnenes egne ideer. I SFO'en har børnene også mulighed for at arbejde videre med og fordybe sig i emner fra skoledagen, der har fanget deres interesser. Vi har i Papegøjehuset både planlagte og spontane aktiviteter, der stimulerer nysgerrighed, leg og fællesskab. Aktiviteterne kan være udendørs aktiviteter og bevægelsesaktiviteter med opmærksomhed på at udnytte faciliteter og ressourcer i lokalområdet. Det kan for eksempel være rollespil, sløjd, udeliv, maddage og kreative aktiviteter. Udover dette har vi nogle faste traditioner som Play Back show, årlig koloni og meget mere.

Miniklubben er et fritidstilbud, et fristed, hvor børnene kan udvikle deres fantasi, spontanitet og livsglæde. Det gør vi ved at bruge naturen omkring os til at lave forskellige aktiviteter i skoven eller bålhuset. Vi tager på ture ud af huset, og laver ting , hvor der er mulighed for kropslig udfoldelse, for eksempel træklatring. Den første uge i sommerferien tager vi på koloni i Vejers.

SFO’ens åbningstider

Vi har lukket
·         Uge 29 og 30 (her er der nødpasning)
·         Fredag efter Kristi Himmelfartsdag